Nagy unalmunkban a vLr elhatározta, hogy pár kör erejéig terjeszti valamelyik swat4 szerveren a sprémentesség igéjét. Elhatározást tett követte és meglátogattuk a UPH SERVER HUNGARY-t egy kis játékra.

 

A szerver kezdetben üres volt, hárman bohóckodtunk, majd szépen lassan elkezdett benépesülni. Szerencsére a játékosállomány első pillantásra normálisnak mutatkozott, alig-alig sprézett valaki. Míg hárman voltunk csak, megkaptuk az első war kihívásunkat a <SoF> klántól. Két tagja volt fent, Iwory és Babynka. Nem voltak rossz játékosok, csak kicsit ideggyengék, taktikus játékkal el lehetett üldözni őket a szerverről.

Ekkor a momo átment a másik oldalra és megkezdte ámokfutását. Először RT kezdett gyanakodni -gyanújának belső chaten hangot is adott- hogy a srác valószínűleg használ "valamit". Majd csinált még pár fraget, ami tényleg gyanús volt. Nem szeretném RT képességeit túlmisztifikálni, de aki 1v1-ben, 7 alkalomból hétszer lelövi az vagy nagyon tud valami vagy egyszerűen csak csal. Mit csinál az igaz vLr-es ilyenkor? Nem :) Nem hívja foodwall wc-be megnézni, hogy forog-e :D UAC-ra nem volt hajlandó jönni (nem mintha ez sokat számítana), ezért beállítottunk pár olyan "kempelős" helyzetet, amit walhack nélkül nem láthatott (és nem oldhatott) volna meg. Olyan helyekre kempeltem be magam, ahova senki nem szokott...szerintem két helyen még ember sem szokott járni, eddigi tapasztalataim szerint oda sem néznek. Egyik alkalommal egy teljesen ártatlan helyre egészen véletlenül pont oda vágta a stingert, ahol voltam. Második alkalommal jobban elbújtam, nem lőttem, nem mozogtam, csak guggoltam. Elméletileg a játékosok mozgási pályájának a hátában voltam, csak háttal álló ellenfelet láttam. kivéve momo barátunkat, aki egyszercsak kihajolt és fejbe lőtt. Hmm...érdekes. Még egy szitut végigvittünk és azon is átment. Ekkor már nyugodt szívvel rá mertük mondani, hogy wh-zik...minimum. Gondolatunkat szavakba öntöttük és még őkelme volt megsértődve, hogy noobok és buzik vagyunk. Kértük, hogy kapcsolja ki, nem tette, további bunkóságokat vágott a fejünkhöz. Ilyenkor jön a vLr B terve. Egyikünk átment és szégyen, nem szégyen, letézerelte...majd még egyszer...majd még egyszer. Ennek meglett a hatása.

   

 

 

 

 

 

 

 

Lelépett. Ez után normális játék alakult ki, nem sokáig. Kis wh-s barátunk, momo, nagy leleményességről tanubizonyságot téve visszajött nokia nickkel (milyen találó és eredeti). Folytatta, kértük megint, már nem csak mi, hanem az egész szerver. Nem hatott rá, csak mikor egyikünk csapatot váltott...erre eltakarodott végre.

A játék folyamán megkaptuk a második warra hívásunkat, a nagy hírű <|GK|> magyar klántól. 2vs2-t kívántak volna játszani, mondtuk nekik, hogy 5vs5 RD alatt nem adjuk magunkat, erre lelowoztak minket...ha nem állunk ki :) Szóval lowok vagyunk. Ja meg kemperköcsögök is, mert nem rohantunk össze-vissza. Ezért elég nagy volt a jövés-menés a szerveren, sokan nem bírták a kiképzést.

Emberek! Meg kellene már tanulni, hogy a SWAT4 nem az ész nélküli rohangálásból és sprézésből áll. Ha valaki kicsit gondolkodik játék közben, már kemper meg köcsög, de akkor is: esélytelenek vagytok az ilyen játékossal szemben. Saját balfaszságotokat meg könnyű másra kenni. Gondolkozzatok már, kérlek titeket. Egy agyatlan, futtkosós, sprézős szarrá alacsonyítottátok le ezt az amúgy szórakoztató játékot. 2vs2? Ez mi a rosseb? Inkább lépjetek be valami megmaradt klánba, de ne 2vs2-zzetek! Hogyan néz az ki? Nevetséges a swat4-re nézve, nevetséges rátok nézve!

Szerző: ladista

3 komment

Címkék: swat4

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr581702205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Debilon 2010.01.26. 19:48:54

ja, plusz a <|GK|> a.k.a. ganxsta killers (milyen lúzer név:DD) 2 egész napja alakult.. ahogy elmondták:D

anshin 2010.01.26. 21:26:54

Ha nekik az a név tetszik, akkor az téged mért zavar??? :) Nem a kicikizés a lényeg, mert ha igen KILÉPEK!! :DD

Debilon 2010.01.27. 16:22:12

@ReTTeneTabornoK: 12 egy tucat név :D
szerintem ciki :D
süti beállítások módosítása