Érdekes ötlet

2010.01.28. 11:20

A 2F4Y.com által használt "loyality rendszerről" egy pár szót.

 

Nem tudom, hogy ez saját ötletük-e vagy máshonnan vették, de az elgondolás szerintem jó. Eredményeképp a közösség három, 64 slotos szervere állandóan telítve van, ritka az alkalom, mikor egyiket is üresen látni.

A rendszer lényege:

Pontokat akkor kezd el gyűjteni a játékos, amint felcsatlakozik valamely szerverre. Pont jár minden egyes szerveren eltöltött percért. Ez a nap adott időpontjától függően lehet több, lehet kevesebb.  Ha olyan szerverre lépsz be, amim 8-an vagy annál kevesebben vannak, extra, ún: szerverindítási bónuszt kapsz, percenként. Ez segíti elő, hogy gyorsan megteljenek a szerverek.

A csapatjáték fontos a Battlefield 2-ben. Ezért pontot tudsz gyűjteni, ha belépsz egy squadba, alakítasz egyet vagy esetleg Te vagy a hadművelet parancsnoka.

Továbbá pont jár a zászlóvédelemért, az ahhoz való segítségért és a zászló megvédéséért is. Ha a zászlóhúzó/védő squadnak Te vagy a vezetője, extra pontot zsebelhetsz be, szintúgy commanderként.

Teamkillért elvesz a rendszer a pontjaidból, míg áldozatként ha megbocsátasz a tk-snak, plusz pontokat kaphatsz.

A rendszer röviden ennyi. Az adott naptári hónapban az öt legtöbb pontot szerző játékos kap egy-egy Premium Account Gold-ot. Ha fizetni kell érte, akkor 8 eurót kell perkálni havonta. Ez magában foglalja a következőket:

  • idle miatt nem kickelnek
  • védetté válsz a "kell egy hely" kickek ellen
  • speciális ajánlatokat kaphatsz (hogy ez pontosan mit foglal magába, nem tudom)
  • továbbfejlesztett játékon belüli parancsok
  • minden 2F4Y.com szerveren fenntartanak számodra egy slotot. Magyarán: ha telítve van a szerver, Te akkor is be tudsz csatlakozni.


A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr491708657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása