Túlestünk az első banhullámon, az UPH szerveren.

 

Érdekes és tanulságos történetet osztok meg azokkal az őrültekkel, akik valami elmebaj miatt még hajlandóak swatozni.

Hárman úgy gondoltuk, hogy felmegyünk kicsit játszani egy magyar swat4 szerverre. Választásunk az UPH-ra esett. Üres volt...milyen is lett volna? Szóval, felmentünk rá és utánunk jöttek az emberek. Magyarán: benépesítettük, mert ha mi nem tesszük be oda a lábunkat, a kutya is elkerüli. Ezzel nincs is probléma, jól van így.

Összefutottunk egy soloma nickű egyeddel, mint utólag kiderült a méltán híres UPH klán Lugijával hozott össze mindet a rossz sors. Semmi probléma nem volt. A napokban bebindeltem négy szöveget, hogy ne kelljen állandóan bepötyögnöm azokat. Valóban reklámoztam ezt az oldalt benne. Elnyomtam kétszer, mindkétszer jött a válasz solomától, hogy nem kell a reklám, majd kickelt (valaki). Manapság ezek a gerinctelen férgek a "mindenhatóra" kennek mindent.

Bezzeg a swat4 hőskorában, a normális adminok idején minden admin a nevével vállalta a felelősséget a döntéseiért. Ma meg...minden csökevény kaphat adminjogot, csak tejeljen a szerverbérlésért. Elárulom, ha normálisan szól, hogy ő az admin és zavarja a reklám, akkor természetesen nem teszem azt. Nekem egy névtelen senkiházi ne jártassa a száját! Főleg úgy nem, hogy a szerver szabályzatában a szivárvány minden színében ragyogva le van írva, mit szabad tenni és mit nem (gyk. szerverszabályzat). Ott egy betűnyi utalást sem találtam arra nézve, hogy nem szabad egy blogot vagy oldalt reklámozni. Itt most nem térek ki arra, hogy -érdekes módon- az UPH-t reklámozza a szerver. A kick után visszamentem, ott még okoskodott picit a csóka. Aztán játszottunk. Furcsa módon solomát az nem zavarta, ha egy srác telefloodolta a chatet, hogy cheater, meg "ezthogy?", "mi az a vlr?" és a többi efféle beírással, őt csak a mi két soros reklámunk zavarta. No comment, idióta...Mikor rákérdezett az ember, Oscar díjat érdemlő módon játszotta a hülyét...vagy nem is játszotta? Mi erre tippelünk.

RT-t egy vitatottab fragja után (nem mintha a fenti gyereknek és a Rey_Misterio nickű klántársának ne lettek volna "érdekes" killjei) kérdőre vonták, mire kérte a blogunk linkjét. Gondolom, hogy ide lehet jönni panaszkodni...beírtam a közös chatbe...aztán "a mindenható végleg eltávolította vLr^RT-t"...majd nálam is képszakadás...majd Debilon is jött utánunk.

Kibannolta ez a kö**ög a komplett vLr-t. :D

Nem mondom, bátor húzás a mai játékos ínséges swat4 időkben, egy 10 fős szerveren. Innen is látszik, hogy 2007. óta eltűntek a normális adminok a magyar szarverekről. Fizess balek, mindegy, hogy analfabéta barom vagy, kapsz admint. Mindegy, hogy egy kis hülye gyerek vagy, kapsz admint. Aztán játszál vele...és egyedül a szerveren, mert mindenkit kitiltassz róla.

Gyerekek! Meg kellene tanulni a hatalommal élni tudni! A megfelelő időben. Az ilyen "mentalitással" ti veritek a koporsószöget a swat4 sírjába...bár azt már bevertétek, amikor a swat4-et egy rohangálós, sprézős szarrá silányítottátok pl. Ti is, UPH!

 

Szerző: ladista

Szólj hozzá!

Címkék: swat4

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr281707442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása