A tagokkal való egyeztetés után bejelentem, hogy a vLr közösség BC2-es szekciója a jelenlegi öt állandó (Street, anshin, Rush, tHUNder, Sully) játékosa mellé keres még legalább három, csapatjátékban gondolkodó játékost!

Felvételi feltételek nem annyira kötöttek. A legfontosabb az eredeti Bf: BC2. Nem árt, ha van mikrofonod és egy telepített TS3 kliensed. A játékokat általában IRC-n szervezik az Ötök, ezért valami irc klienst is telepítsél fel, kérlek. Amúgy itt éljük a közösségi életünket is (ami néha elég sivár, de legalább van), könnyebben ismerkedhetsz velünk. Ha véletlenül nem szól hozzád senki mondjuk fél órát, ne keseredj el, mindenkinek megvan a maga dolga, lehet, hogy éppen nem ér rá. Esténként azért szokott menni a bájcsevej :)

Játékbeli adottságok annyira nem fontosak. Egyet vegyél figyelembe: nálunk csapatalapú játék megy taktikázással, utasításokkal, tervekkel, nem egyéni, frag-alapú önmegvalósítás. A legfontosabb a csapat győzelme, nem a saját statisztikád!

Tudomásom szerint egy használható engineert és egy megfelelő helikopter pilótát szeretnének látni az Ötök.

Ha késztetést érzel, hogy egy jó hangulatú csapatban játssz, jelentkezz bátran IRC-n, mailban, xfirén. (a hozzászólásokban kérném a fenti öt tag xfire felhasználónevét közzétenni, ha nem baj :P)

Szerző: ladista

11 komment

Címkék: bfbc2

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr751876683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Street^ 2010.03.29. 18:29:33

Szigorúan titkos de most kivételt teszek.. :) xfire username : streets4

Sleziii (törölt) 2010.04.12. 12:50:36

Azért egy helyet tessék nekem fenntartani. Még két-három hónap és talán én is érkezem. :)

Sleziii (törölt) 2010.04.12. 12:56:31

Azért egy helyet tessék nekem fenntartani. Még két-három hónap és talán én is érkezem. :)

Street^ 2010.04.12. 22:08:46

Legalább 2x is számonkérhetjük rajtad :) amúgy jól eltűntél ember ! :) Mit csinálsz mostanában ? hova lettél ?.

Sleziii (törölt) 2010.04.13. 09:41:12

@Street^: Munka van, meg magánélet, meg kutyázok éjjel-nappal. Most pl. itt esik az eső, de megyünk kutya iskolába ázni délután. :) Veled/veletek miújság? :)

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.04.13. 10:45:42

Jé, újfelvételis :D

Üdv itt, újra. Most pangás van, hárman BC2-znek, nekem talán jövő hónapban meglesz az új gépem, akkor én is csatlakozom hozzájuk. Street dolgozik mától, nagyon örülünk neki. :D

Street^ 2010.04.13. 18:31:48

Igazából már tegnap is dolgoztam.. de akkor csak 4 órát kellett , am diákmunka Ladi , csak azért írom mert mocsoknak ez meglepő volt , de hát suli mellett rendes munkát nehéz lenne találni.. Örülök hogy örültök én 12 óra munka után már kevésbé :D
süti beállítások módosítása