A vLr megmaradt "aktív" swatosai közül hárman este meglátogatták a HELIX szervert. Kivételesen nem volt ban...

Végre gondoltak rám is...nem a BF:BC2-vel játszottak az elvtársak, hanem az én gépemen is futó swat4-el. Csoda. Hárman voltunk: Street, RT, jómagam. Jól kezdődött, mert Tábornok a múltkori banhullám után beijedt és kérte, hogy prefix nélkül, álnéven menjünk fel a szerverre. Szégyenli vLr-ségét :D Kérését elutasítottuk.

A szerveren összességében jót játszottunk. Köröket általában hoztuk, igaz, taktika nem nagyon volt. Street-tel kempeltünk (nagy sikerünk volt), míg Tábornok ekefejűen csak ment és darált :D

Kicsit részletesebben: természetesen megint a spréseknek kedvező kicsi pályák voltak betöltve -Tábornok még panaszkodott is, hogy bezárva érzi magát-, így a szerveren lévők azt hihették, ők a prök. Az első körökben (talán Foodwall ment) nem kemptaktikát alkalmaztunk, hanem a "megyek-előre-és-lelövök-mindenkit" féle eljárást. Gyorsan "megszerettek" bennünket a jónak mondható statjaink miatt...és itt még nem kempeltünk...Tábornoknak volt egy összezördülése egy sráccal, aki bugban ült és onnan osztotta a jónépet. Háromszor kérte meg, hogy ezt hagyja abba, válasz semmi. LeTK-zta (ekkor már könnyeztem, így viselkedik egy igazi vLr), jött a válaszTK ("ő ütött először"). Tábornok ártatlanul megkérdezte, hogy akar-e egy kör végéig tartó bénítást...erre a srác lelépett. Könnyen voltunk a szerveren, nem tartózkodott fent admin :)

További negatívumként említeném meg, hogy többször volt "kölcsön kenyér visszajár" alapon társ megsebesítése. Emberek! Nyugodtan el lehet hinni, hogy nem direkt lövünk a saját társunkba, nem kell azt rögtön visszaadni, akármennyire is jót tesz az önérzetednek, hogy most jól megbüntettél.

Ekkor már a Quick Fuelen jártunk, ahol Street-tel már inkább kempelős elgondolás alapján játszottunk. Volt is belőle sírás és veszekedés, lowozás. A mai scene nagyobb része sajnos annyira agyatlan, hogy csak fut sprével a kezében és egyszerűen nem hajlandó tudomást venni a környezetéről. Ha lelövik, akkor már sérelmezi, hogy őt lekempelték. Az istennek sem értik meg, hogy talán körül kellene nézni néha és talán fegyvert is lehet a kézbe venni. Hiába mondja neki az ember (fenti esetben Street), hogy haver, te futsz bele ész nélkül a képernyőmbe...nem értik, és jön a sírás, az anyázás, a kemplowozás.

Aztán feltünt a messzeségben az előző swat4 posztban -erős negatív felhanggal- megemlített FREE-s Lali, meg egy társa. Játszani még mindig nem tanultak meg, ezért sokszor agyon lettek lőve, ahogy peregtek a percek. Nem sokáig bírták, eltelt vagy három perc is, míg (asszem Tábornok volt az "áldozat") megkaptuk az első csaló jelzőt. Utána a "mocskos kemperek tanuljatok meg játszani" felszólítást is. Innentől kezdve elszakadt a cérna náluk, minden egyes lelövésük csalás volt. Hála az égnek nem volt adminuk :D Az oktatást nem is bírták sokáig, egy "na, megyek innen, mert itt csalók vannak" felkiáltással ki is léptek. Nagyon nem hiányzott a "teljesítményük" a csapatuknak.

Bár egy gyerek fenyegetőzöt, hogy ha lenne újra admin passwordje, már repültünk volna...hadd jártassa csak a száját. No de aztán feljött HLX Tom is. Hahh, gondoltam, game over, mert okosan beállt a sorba, a lelövendő áldozatok közé. Panaszkodott ő is, vitáztunk vele rendesen, de legnagyobb csodálkozásomra nem kickelt ki minket, melynek eredményeképpen nagyot nőtt a szememben. Inkább lelépett a szerverről.

Volt egy Tru nevezetű, az ellenfél csapatában lévő ember is. Amikor kaptuk az ívet a kempelés és a jó statok miatt, furcsa módon védelmünkre kelt, és lebandázta, lecsürhézte a saját csapatát. Mindenesetre érdekes volt és jól is esett, hogy azért még vannak normális, józanul gondolkodó swat4-esek is.

Ez után már nem maradtunk fent sokáig, Streetnek sürős BF: BC2-hetnéke volt, ezért könnyes búcsút vettünk a HELIX szervertől.

 

Szerző: ladista

7 komment

Címkék: swat4

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr911733422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Street^ 2010.02.06. 09:34:14

Vicces hogy még mindig olyan jókat nevetek ha ezzel a játékkal játszom :D, Jól leírtad mi történt tegnap, és ami a legjobban tetszett benne : "Játszani még mindig nem tanultak meg, ezért sokszor agyon lettek lőve" rész volt. :D

anshin 2010.02.06. 11:02:00

1, nem ijedtem be, csak játszani szerettem volna nyugodtan

2, nem szégyenlek semmit

3, miért vagyok ekefejű daráló?

4, eddig is TK-ztam a buggolokat, ezután is fogom.

Debilon 2010.02.06. 14:18:30

@anshin: 5. irónia még mindig nem mond semmit :P :DD

anshin 2010.02.06. 16:14:56

@Debilon: nem értelek, fejtsd ki ;Đ

FHGPitbull (törölt) 2010.02.24. 15:22:21

Tényleg: Miért ekefejű daráló az aki nem feltétlenül kempel, hanem támad? :)ÉS ezt miért mindig egy kockafejű kemper mondja? :))
Amúgy én szó szerint mindent használok. Taktikában a lassú, hallgatózós, kameranézegetős, ellenfelet feltérképezős tempóból indítom a Pitbullos elsöprő rohamokat, ami természetesen az ellenfél játékától is függ. A rendelkezésre álló fegyvereknek is nagy részét használom, AK, 9mm SMG, Supressed 9mm, GB36, Less lethal, kispisztolyok,tézer, spré, granyók. Szerintem pont erről szól ez a játék, hogy érteni kell a fegyverek használatához, épp ezért a hajam égnek áll attól, amikor egy ismert játékos (inkább nem mondom a nevét) nyavajog, ha lefújom. Hát bakker! Ha én úgy döntöttem, hogy egy szűk helyen közelharcra nem az AK-t használom, akkor szerintem jól döntöttem, egyrész 5 pont jár érte, másrészt meg a SWAT4 Single Player is arra tanít, hogy tartóztasd le az ellenfelet, ha lehetséges. Ugyanakkor ha ráállok lövésre, akkor simán lövök én is 30 kill fölött még AK-val is. Volt is rá példa nem is egy, hogy még a killem is több volt, mint az említett nyavajgó uriembernek. Szerintem nem illik más játékstílusát lefikázni, hiszen itt pont az a lényeg, hogy egymás taktikáját feltörve, felmorzsolva kell legyőzni az ellenfelet. Az sem teljesen igaz, hogy a nagyobb pályák nem kedveznek az arresztolós stílusnak. Anno, amikor még UPH-s voltam, Lolekkal, Pigoval karöltve pont azt tekintettük kihívásnak, hogy meghuzagoltuk az kempelő ellenfeleket granyó, tézer és spré segítségével. Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen stílust képviselsz, ha azt jól nyomod, és ugyanúgy tisztelni kell azt aki jól, rafináltan kempel fedezve a többieket, mint ahogy azt is aki jó stat mellett közben a közelharcot vívja.

anshin 2010.02.24. 19:07:28

Pont úgy jó ahogy van, amit leírtál, de te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt. A swat4ezők 85-90% viszont nem így játszik. Ha így játszana, akkor a swat4 nem ott tartana, ahol. :)Pont ez miatt, az is megkapja a sírást, aki rendesen használja a megadatott lehetőségeket :)

A többi meg körülmény függő, azzal senki ne "sztárkodjon" hogy hány killje vagy pontja van, mert ez a mai swat4ben nem mindig a tudást tükrözi már :)

Már csak az a kérdés, hogy ki az a nyavajgó uriember? ;Đ

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.02.24. 19:49:19

Ekefejű daráló :D Vicceltem, csak mocsok (bár fejlődik) de nem értette...sajnálom :)
Amit Pit, leírtál, szép és jó, az effajta játékosok ellen öröm küzdeni (és ilyenkor kurvára nem érdekel, ha alul maradok vele szemben), számomra a mai mentalitás az, ami taszító. Lefúj egyszer? Fújjon, tényleg ez lenne a swat4 értelme...de mikor azt látom, hogy egymás mögött berongyolnak hárman-négyen és mindegyiknél spré van, akkor felteszem a kérdést, hogy valóban ez lenne a swat4 értelme? Aztán még szóvá is teszik, hogy AKval 3x agyonlövöd az egész bagázst, mert annyi eszük sincs, hogy talán egy stingert bekírjanak érkezésük előtt...Az arrestos stílusnak -véleményem szerint- tényleg nem kedvez a nagy tér, hiszen a spré nem olyan nagy hatótávú és hevi+sityakban azért a granyóból is könnyedén kijövök, egy arrestos nem tud elkapni. Az általad említett csapatmunka más tészta, ott jó esély van rá, hogy elkapnak, riszpekt, ha ilyet látok...de nem látok :D Sajnos ma a scene 99,99% nem ilyen játékos.
süti beállítások módosítása