A mai nap láttam egy érdekes bejegyzést és ehhez tartozó 2 videót amin azt elemzik, hogy lehetségesek azok a dolgok amik egyébként képtelenségnek tünheznek.

Vajon az üveg betörhető a defibrilátorral?
Fel tudnál e robbantani egy tankot az UAV-val?
Még sose volt lehetőséged kipróbálni?

Amikor megláttam a videókat akkro sok esetben teljesen elképedtem, hogy ez meg hogy lehetsége. Az biztos, hogy nem kevés időt töltöttek el azzal, hogy ezeket a dolgokat bemutassák nekünk.

Íme a két videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr142180072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Street^ 2010.07.27. 21:40:19

Tetszett , akik csinálták biztos sok Discoveryt néznek :D , bár többsége egyértelmű volt számomra de pl a gázolásos téma quad-al az jól jött mert amúgy is ritkán csinálja az ember és elég zavaró volt hogy nem 1x átmentem az emberen és nem halt meg , most majd a kerék nyomvonalát irányitom a buksija felé :D. Illetve ha legközelbb tudok játszani :)

r-chee 2010.07.28. 22:59:16

Jó videók. Nem rossz az Anti-Tank Mine-ra felrobbanó hordó és ezentúl megpróbálom középre venni a felém száguldó ellenséges quadokat :).

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.07.29. 14:29:59

@r-chee: én azért -biztos, ami biztos alapon- eltiplizek előlük..lehet, hogy a sofőr is látta ezt a videót :P
süti beállítások módosítása