·         Azért mert PRO-nak érzed magad, koránt sem biztos, hogy az is vagy! (a nagy játékosok már rég elhagyták ezt a játékot)

·         Ha valaki jobban játszik, még nem feltétlen csaló! Csak akkor kezdj vádaskodni, ha megrendíthetetlen bizonyítékod van! Ne feledd, a swat4 nem a tökéletességéről híres! Mindig vannak hibák és bugok, amik miatt könnyen csalónak lehet kikiáltani valakit, de közben csak a körülmények ártatlan áldozata!

·         Mindenki, ismétlem, mindenki követhet el hibákat! Lelőhet-, rádobhat egy gránátot a társad, lelőheti az arrested, de az nem feltétlen szándékos! Lehet véletlen, lehet tudatlanság, de mivel ezt a játékot csapatpontokra játsszák, mivel ez csapatjáték (talán ezzel nem mondtam újdonságot) az a pont a csapatod pontja!

·         Ahogy említettem, ez CSAPATJÁTÉK! Ne az egyéni pontod érdekeljen, mert az LÓFASZT se ér!

·         Azok a játékosok, akik kötnek 20 perc alatt 7-et és listalesők, de megkötik őket 4x-5x vagy többször, és lelövik őket 20x, azok a játék kontárjai!

·         Taktikai játék a gyengébbek kedvéért lefordítva ÉSZ játék.  A kempelés és respawn befogás taktikai elemek, akinek ez nem tetszik, az szíveskedjen játékot váltani, például quake3! Sírás helyett tessék meg tanulni játszani!  

·          Sarkon tántorgó enemy még senkinek sem az arrestje! Addig még nem kötik potenciális veszélyforrás, mivel az ember nem lát a sarok mögé, hogy a társa ott jön majd sprével a kezében! Eddig is lelőttem minden olyan tántorgó enemyt, ami körül nem láttam közvetlen társat, akin láttam a kötés szándékát, ezután is le fogom. Nem látok át a falakon sem, ezért ez ajtón hirtelen kitántorgó enemyt is leszedek automatikusan, mivel nem tudom mikor tér magához, és nem is akarom megtudni. Töktelenségnek mindig halál a vége.

·         Aki egy lelőtt arrestért elkezd sírni és pláne büntetgetni, az egy igazi BALFASZ mindenkor BANNAL büntetendő!

·          GONDOLKOZZ! SEGÍTS! Figyeld csapattársaid és segíts neki! Ha köt éppen, fedezd! Ha tántorog maradj mellette! Egy összedolgozó csapatban mindig nagyobb élmény játszani!

·         NE DOBÁLJ gránátot vaktában! Csak akkor, ha szükség van rá! Így elkerülheted a társak felesleges bénítását és talán nem is kötik meg őket a te hülyeséged miatt!

·         Ha már sikeresen megbénítottad csapattársad, akkor legyél szíves és NE HAGYD OTT!!! Gigabannal kellene büntetni az ilyeneket!

·         Ha már spréézel, akkor ne fúj minden sarkon automatikusan, és ha lehet ne is rohangálj vele! Ha már PRO akarsz lenni, akkor használd PROként. Ha látsz egy sisakos enemyt, és arra az időre előveszed, még lefújod, akkor használod megfelelően. A spével rohangálók az igazi lámák!

·         Ne legyél mohó! Elég egyszerre 1 ellenfél neked! Aki sokat akar egyszerre kötni, általában azt kötik meg a végén!

NE ROHANGÁLJ KIBIZTOSÍTOTT GRÁNÁTTAL!

 

Szerző: anshin

1 komment

Címkék: swat4

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr201698582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.01.24. 18:26:45

Igazságod vagyon! Remélem, a sok mai prő is elolvassa majd...hatni úgysem fog rájuk :)
süti beállítások módosítása