Péntek lévén, fáradtan, gondoltam csak fekvés előtt egy kis idő töltés kedvéért, egyedül felmegyek, szaladok egy-két kört. Nem kellett sokáig szaladnom, talán ha 5 percet játszottam mire kidobtak egy "aham persze" kiséretében. Free|Lali ezek szerint nem bírja, ha esetleg valaki jobb, ezért kickel jutalmazza. Így szeretném FREE|Lali figyelmébe ajánlani a swat4 jótanácsok bejegyzést, avagy mit lenne jó ha megértenének a swat4esek, mert jó pár dolog rá is vonatkozna. Ha valaki túl gyerek az adminkodással járó hatalamhoz, nem kell neki admint adni vagy ha zavarja, ha valaki jobb, akkor meg kell tanulni játszani...

Szerző: anshin

1 komment

Címkék: swat4

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr81713343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.01.30. 18:59:24

Szerintem nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy a mai magyar swat4 szerveren -tisztelet a kivételnek- javarészt idióta, veszíteni nem tudó, pontmániás barom adminok vannak.
süti beállítások módosítása