Hogy Anshin se legyen olyan szomorú, én is írok egy kicsit a játékról. Kevesebbet az elmúlt idők közös játékairól, inkább csak magára A játékra koncentrálnék. Igen A játékra, mert nálam most a BF:BC2 igen csak nagybetűsre sikerült. Battlefield 2-vel nem játszottam sokat annak idején - akkor nem győzőtt meg határozottan -, így most nézzétek el nekem, hogy úgy írok majdnem, mint akinek minden új.

Kezdjük az elején, egyszerű kezdés, csinos, letisztult menű, bár nálam hihetetlenül bugos. A friend felvétel csak többszöri próbálkozásra sikerült, de ott nem látom, hogy melyik szerveren van, de legalább tudom követni. A latency ugyancsak nem látszik, de végülis mit várok? Ez csak egy beta.

Már az elején megmondom: imádom ezt a játékot. A hangok, a robbanások, a fények, az egész grafika, a társak/ellenségek kiáltásai olyan jól sikerültek, hogy az egy nagy egész lett a játék. Ráadásul a játék végre szakítotottak azzal, hogy ha befutunk egy házba, akkor biztonságban vagyunk. Ez itt nincs így, nincs biztos fedezék, és pontosan ez teszi tökéletessé a játékot. 

Nagyon jó lett a játékmód, hogy két pontot kell védeni, ha azt pedig megsemmisíti a támadó csapat, akkor visszább kell húzódni. Erre a célra tökéletesen eltalálták az eddigi, egyetlen pályát. Amit kicsit sajnálok, hogy kicsi. Ha csak az Armed Assaultra gondolok, ott lehet megkerülve a frontvonalat hátbatámadni, ellenséges vonalak mögé embereket ledobni stb. Ezt innen hiányolom. Egy front van, amit nem tudsz megkerülni, ott támadsz, vagy nincs más lehetőséged. Bár ez még csak egy pálya, így nem írom le a dolgot egyelőre.

A másik még pedig ami nagyon tetszett, amikor Streetyvel játszottunk az utolsó védelmi bázison próbáltunk kitartani, és az ellenfél hullámokban támadt. Megvárták egymást, nem volt az, hogy egyesével berohantak, aszerint, ki éppen hogy spawnol. Felsorakoztak a domb alatt, amin a bázisunk volt, majd miután mindenki ott volt, megindultak. Izgalmas volt várni őket, hogy mikor jönnek újra. Az ilyen pillanatokért mindenképpen megéri ez a játék, és esélyes, hogy megfogom vásárolni. Vagy az olyan pillanatokért, hogy anshin többszöri könyörgésre sem akar lőszer utánpótlást adni. A nagy "csapatjátékos". :P

Akárhogy csűröm-csavarom, kerek egész, pár hiányosságot leszámítva, de eddig nekem nagyon bejön a játék.

Régebben pedig még kértem egy kulcsot a bétához, ami most érkezett meg. Mivel nekem már van, így azt szívesen felajánlom, tessék válaszolni a következő kérdésre, az első jelentkező nyer, és mindent, ismétlem: MINDENT visz. :P

1+1=?

Rettentő sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. Mivel ma nem nagyon figyelem a blogot, ezért a válaszokat az iccgonnabiledzsenderi [kukac] gmail [pont] hu címre kérem. Az első nyer, kommentek nem érvényesek.

Persze, mondhattam volna azt is, hogy aki először megdob egy levéllel, annak küldöm is... mindegy.

Sál, sapka.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalaresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr31754882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladista · http://vivalaresistance.blog.hu/ 2010.02.13. 15:34:05

Hát ez nehéz szülés volt, de legalább meglett :)

Sleziii (törölt) 2010.02.13. 15:37:05

Következő kommentedben dicsérheted a bejegyzésem remekre szabott stílusát, mondanivalóját, és akkor eltekintek a pincébe zárástól. :P A viccet félre téve pedig: Ami késik, nem múlik. :)

anshin 2010.02.13. 19:41:12

Nagyon tartalmas és minőségi bejegyzés! Máskor is ilyet! :)

anshin 2010.02.13. 19:42:10

Nagyon jól sikerült bejegyzés! Csak így tovább! :)

Street^ 2010.02.13. 20:33:34

Írd be még párszor :D , nem rossz csak minket alig említ :'"( :D.

slevinhun · http://blog.slevin.hu 2010.02.13. 20:35:39

nekem van beta key generatorom :D

Sleziii (törölt) 2010.02.13. 20:37:27

@anshin: Köszönöm-köszönöm. :)

@Street^: Sok mindent kihagytam belőle, mert siettem. Sajnálom. :) Majd egy következőben. :)

@slevinhun: Csiterhekkermennyéinnen! :))
süti beállítások módosítása